Fiat

Каква судбина го очекува Fiat 500L?

Според Clubalfa.it, можно е во фабриката во Крагуевац, соседна Србија во следните неколку години да почне да се произведува Fiat 500 Giardiniera или нов компактен SUV.
Read more
реклама

Баљум Баљум и Тетово велоград

Read more

Кран го донесе огромниот кревет во новата вила на Роналдо

Read more

Челси, Сити и Реал пред исфрлање од ЛШ, одлуката в петок

Read more

Трикови кои треба да ги знае секој кој кампува

Read more