Фјодор Достоевски

Како да препознаете добар и искрен човек?

Добриот човек може да го препознаете по една работа на лицето која покажува што се крие во неговата душа.
Read more

10 моќни цитати за успехот од Достоевски

Фјодор Достоевски е роден на 11 ноември 1821 година и е еден од најголемите писатели на сите времиња и еден од првите претставници на психолошкиот реализам.
Read more
реклама

6 симптоми дека имате дефицит на витамин Д во вашето тело

Read more

Како со диетата 80/20 може да слабеете додека ја јадете вашата омилена храна?

Read more

Нови детали од истрагата за смртта на Метју Пери: Запленети мобилниот и лаптопот на славна личност

Read more

Грција во сè поголеми проблеми поради масовниот туризам

Read more