гејминг

Џојстикот за PlayStation 5 изгледа феноменално

Контролорот за PlayStation 5 изгледа феноменално

По сѐ изгледа PlayStation 5 на пазарот сепак ќе се појави на крајот од оваа година бидејќи во сред пандемијата Sony сѐ уште нема донесено одлука за евентуално одложување.
Read more
Џојстикот на PlayStation 5 ќе ги бележи реакциите на телото?

Контролорот на PlayStation 5 ќе ги бележи реакциите на телото?

Sony внимателно ги крие тајните поврзани за најновата конзола на PlayStation во најава, но тие сè повеќе „случајно“ се откриваат и протекуваат во јавноста.
Read more
реклама