гимнастика

play_arrow

Јутјубер 30 дена тренираше гимнастика, па ги покажа резултатите

Фитнес тренерот Брендон Вилијам досега има учествувано во најразлични предизвици, а меѓу последните е оној во кој 30 дена тренираше гимнастика за да стане постабилен, повеќе флексибилен и посилен.
Read more
реклама

Шоферски дилеми: Дали смеете да прескокнувате брзини?

Read more

Никој не сака да работи како сточар, иако платите се и до 50.000 денари

Read more

Зошто Германците ќе ги климатизираат патиштата?

Read more

За ова гледаме Олимпијада: Со договор, две злата за скок во височина

Read more