граната

Граната од Прва светска војна безбедно отстранета при ископ на улица во Скопје

Во СВР Скопје вчера околу 12:40 часот било пријавено дека при вршење ископ во фирма на ул.„Јадранска магистрала“ во Скопје била пронајдена неексплодирана граната.
Read more

Неексплодирана граната од Втора светска војна пронајдена во Отешево

Read more

Копајќи гроб ископал граната

Вработен во погребалниот сервис „Бутел“ вчера пронашол граната додека копал за гробно место на гробиштата од црквата Св. Никола во селото Мирковци.
Read more
реклама

Кои се најголемите опасности од гледање порно филмови?

Read more

Како точно се пресметува возраста на кучињата во човечки години?

Read more

Што е поздраво - свинска маст или масло?

Read more

Кое е вашето идеално место за секс според хороскопот?

Read more