iPhone

Само во една земја iPhone 12 мора да се продава со слушалки

Во една земја, и покрај најавите на Apple, слушалките ќе доаѓаат во пакет со уред iPhone 12.
Read more
реклама

Зошто зажалив што ја изгледав цела сезона на „Emily in Paris“?

Read more

Зошто авионите не летаат преку Тихиот Океан?

Read more

КОРОНА кризата врие во цел регион: Каде е најлошо?

Read more

Измерени повеќе од 15.000 пениси: Кој е златниот просек?

Read more