Јанаки Митровски

Јанаки Митровски: Бизнисот со канабис останува привилегија само на богатите и моќните

Здружението за канабис и зелени политики смета дека со предложениот Закон за контрола на опојни дроги и психотропни супстанци постојат одредени позитивни но и повеќе негативни моменти.
Read more
реклама

Позата 69 е минато, секс позата 77 е новиот предизвик

Read more

Сведоци на Илинденското востание: Каква Бугарија, рече Питу Гули, за Македонија излеговме!

Read more

Доктор Дре „тежи“ 800 милиони долари, а ќерка му е бездомничка

Read more

Зошто мажите треба да ејакулираат барем 21 пат месечно?

Read more