kia sportage

filter

Објавени нови детали за Kia Sportage

По првите фотографии од новата генерација, корејскиот произведувач објави и технички детали.
Read more
filter

Ова е новиот Kia Sportage

Kia ги покажа првите фотографии од целосно новиот Sportage.
Read more
filter

Објавени рендери за новиот Kia Sportage

Новата генерација ќе биде претставена во април.
Read more
реклама

Шоферски дилеми: Дали смеете да прескокнувате брзини?

Read more

Никој не сака да работи како сточар, иако платите се и до 50.000 денари

Read more

Зошто Германците ќе ги климатизираат патиштата?

Read more

За ова гледаме Олимпијада: Со договор, две злата за скок во височина

Read more