Кинеска вселенска станица

play_arrow

Како изгледаше првата вселенска прошетка на кинеските астронаути?

Двајца кинески астронаути во текот на викендот ја извршија првата заедничка вселенска прошетка.
Read more
play_arrow

Пристигнаа првите астронаути во кинеската вселенска станица

Кинеските астронаути пристигнаа на новата станица во орбитата на Земјата со што уште еднаш потврдија дека Кина стана нова вселенска сила.
Read more
реклама

Италија личи на чизма, Албанија на кондом, а Македонија?

Read more

Дали може да опстои бракот без секс?

Read more

Највисоките дрвја во светот завиткани во огноотпорни ќебиња за заштита од пожар

Read more

Нови мерки за влез во Швајцарија - новина и за невакцинираните

Read more