Кино Милениум

Репертоар на Кино Милениум до крајот на 2020

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за последната кино-недела од 2020 година.
Read more

Репертоар на Кино Милениум од 10 до 16 декември

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за периодот од 10 до 16 декември.
Read more

Репертоар на Кино Милениум од 3 до 9 декември

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за периодот од 3 до 9 декември.
Read more

Репертоар на кино Милениум од 26 ноември до 2 декември

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за периодот од 26 ноември до 2 декември, 2020 година.
Read more

Репертоар на Кино Милениум од 19 до 25 ноември

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за периодот од 19 до 25 ноември, 2020 година.
Read more

Репертоар на Кино Милениум од 12 до 18 ноември

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за периодот од денеска, 12 ноември, до 18 ноември 2020 година.
Read more

Два македонски филма на Репертоарот на Кино Милениум

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за периодот од 29 октомври до 4 ноември.
Read more

Репертоар на Кино Милениум од 22 до 28 октомври 2020

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за периодот од 22 до 28 октомври.
Read more

Објавен репертоарот на Кино Милениум од 15 до 21 октомври

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за  периодот од 15 до 21 октомври.
Read more
реклама

Гејтс се вакцинираше, но и понатаму носи маска – сака да биде пример

Read more

Хит - електричен автомобил кој чини 4.500 долари

Read more

Peugeot го смени „лавчето“ – дали ви се допаѓа?

Read more

Некогаш беше најдебелото дете во светот, сега никој не може да го препознае

Read more