кит-убиец

play_arrow

Китови-убијци напаѓаат бродови во Шпанија, научниците зачудени

Орките, односно китовите-убијци обично не напаѓаат луѓе, но сè почесто има случаи на напади во Шпанија, кога овие големи цицачи напаѓаат бродови.
Read more
реклама

Какви тенкови им прати Русија на Србите?

Read more

На почетокот на ноември ни се заканува медиумски мрак

Read more

Три хороскопски знаци кои најтешко ја поднесуваат самоизолацијата

Read more

Цицлест четврток

Read more