коронавирус

Колку има смисла масовното тестирање?

Луксембург и Словачка веќе го сторија тоа, а сега истото го планира и Австрија: масовно тестирање за COVID-19. Дали тоа би било решение за земјите со многу повеќе жители, како што е Германија? Одговорот е: и да и не.
Read more
реклама

Lidl доаѓа во Северна Македонија

Read more

Првпат на реклама: Вака изгледаат градите на жените кои дојат

Read more

Во Помпеја откопана античка римска кочија

Read more

Илон Маск, тргни се да помине дечково

Read more