коронавирус

Што да правите 40 дена откако ќе прележите корона?

Ако забележите некој од следниве симптоми по прележувањето COVID-19, веднаш консултирајте се со кардиолог.
Read more

Дали има дополнителни мерки за да се заштитиме од новите соеви на коронавирусот?

Во декември 2020 година се појави нов сој на коронавирус што ја предизвикува болеста COVID-19 и оттогаш се откриени уште неколку мутирани соеви.
Read more
реклама

Не простуваат лесно: Хороскопски знаци кои најдолго се лутат

Read more

Клуни одбил 35 милиони долари за еднодневно снимање реклама

Read more

Знаци што покажуваат дека старата љубов уште ве нема преболено

Read more

Првата студија покажа: Омикрон успешно го избегнува имунитетот стекнат по природен пат

Read more