куче

Зошто кучињата ја навалуваат главата во одредени ситуации?

Секој кој имал куче, сигурно видел како нивниот миленик понекогаш ја навалува главата како одговор на наредба или ситуација, а сега истражувањето покажа која е вистинската причина за таквиот потег.
Read more

Како да знаете дали сте подготвени да чувате куче?

Многу од вашите пријатели имаат кучиња и секогаш ви причинува задоволство да си играте со нивните миленици.
Read more