лаптоп

Полнач од 240 вати е идниот универзален полнач за лаптопи?

USB тип-C од 240 вати може да значи дека наскоро секој полнач за лаптоп ќе биде универзален.
Read more

Дали ви се прегрева лаптопот? Ова се можните причини

Лаптопите можат да се загреат од низа различни причини - дијагностицирањето на проблемот не е секогаш исто, што значи дека ќе треба да направите неколку работи пред да откриете во што е проблемот.
Read more

Зошто нема да ви треба лаптоп во 2021 година?

Најголемите предности што ги имаат лаптопите во однос на десктоп компјутерите се преносливоста, помалата тежина и компактноста.
Read more
реклама

Кои се најголемите опасности од гледање порно филмови?

Read more

Како точно се пресметува возраста на кучињата во човечки години?

Read more

Што е поздраво - свинска маст или масло?

Read more

Кое е вашето идеално место за секс според хороскопот?

Read more