лилјаци

Научници во Лаос пронајдоа лилјаци кои носат мутација на коронавирусот

Тим научници од Лаос проучуваа лилјаци од четири различни пештери, а кои во себе содржат соеви на коронавирус, слични на SARS-CoV-2.
Read more

Лилјаците држат социјална дистанца од другите во колонијата кога се болни

Германско-американското трио биолози го докажа она што претходно беше претпоставувано во лабораториски експерименти, дека лилјаците до одреден степен одржуваат „социјална дистанца“ кога ќе се разболат.
Read more
реклама

Кои се најголемите опасности од гледање порно филмови?

Read more

Како точно се пресметува возраста на кучињата во човечки години?

Read more

Што е поздраво - свинска маст или масло?

Read more

Кое е вашето идеално место за секс според хороскопот?

Read more