локални избори 2021

ВМРО-ДПМНЕ објави дел од кандидатите за градоначалници

Read more

Џафери ќе ги распише локалните избори на на крајот на јули или почетокот на август

Претседателот на Собранието Талат Џафери на крајот на јули или почетокот на август ќе ги распише локалните избори што треба да се одржат во втората половина на октомври.
Read more

Локалните избори на 3, 10 или 17 октомври

Скопје, 25 февруари 2021 (МИА) – Локалните избори во Северна Македонија треба да се одржат на 3, 10 или 17 октомври, соопшти денеска на средба со новинарите претседателот на Собранието Талат Џафери.
Read more
реклама

Италија личи на чизма, Албанија на кондом, а Македонија?

Read more

Дали може да опстои бракот без секс?

Read more

Највисоките дрвја во светот завиткани во огноотпорни ќебиња за заштита од пожар

Read more

Нови мерки за влез во Швајцарија - новина и за невакцинираните

Read more