Мајк Џордан

play_arrow

Ѕирнете во спектакуларната јахта на Мајкл Џордан вредна 80 милиони долари

Според Forbes, богатството на Мајкл Џордан се проценува на 1,6 милијарди долари, а во 2019 година купи спектакуларна јахта за која одвои 80 милиони долари и ги има сите видови луксуз.
Read more
реклама

Олово, кадмиум и арсен се пронајдени во домат и крставица на македонскиот пазар

Read more

Протече нов нацрт договор од СЗО:„Светот мора да се подготви за нова уште посмртоносна пандемија“

Read more

Трагична несреќа кај Штип со три загинати лица

Read more

Цели семејства од Македонија одат на сезонска работа во Хрватска

Read more