машко здравје

Го продолжуваат животот: 4 задолжителни прегледи за мажи

Податоците покажуваат дека мажите живеат пократко, почесто се разболуваат, повеќе консумираат алкохол и психоактивни супстанци.
Read more

Студија: Квалитетот на спермата намален по боледување од ковид

Квалитетот на спермата кај некои мажи бил нарушен дури и неколку месеци по прележувањето COVID-19, покажа неодамнешното истражување на белгиски научници.
Read more
play_arrow

Храна која го намалува нивото на тестостерон

Примарниот машки секс хормон игра важна улога во физичкото и менталното здравје на мажите, како и на нивното ниво на енергија. Како што стареат мажите, им опаѓа нивото на тестостерон.
Read more
реклама

Маск му понуди 5.000 долари на тинејџер: Престани да ми го следиш авионот

Read more

Шах-мат од НАТО: Војна нема да има

Read more

Сателитски снимки открија што прави Русија на границата

Read more

Што е SWIFT и зошто може да биде оружјето од кое Русија најмногу се плаши?

Read more