Милан Младеновиќ

play_arrow
filter

26 години од смртта на Милан Младеновиќ, легендарниот фронтмен на ЕКВ

Поминаа 26 години од смртта на Милан Младеновиќ, фронтменот на групата ЕКВ и еден од најзначајните музички уметници од поранешна Југославија.
Read more
play_arrow

Најмудрите зборови на Милан Младеновиќ што важат и денес

На денешен ден, 21 септември, во 1958 година, роден е Милан Младеновиќ, момчето од вода, фронтменот на најлегендарниот бенд од поранешна Југославија, „Екатерина Велика“.
Read more
реклама

Кој го вооружува Хамас?

Read more

Што може израелскиот антиракетен систем „Железна купола“?

Read more

Контроверзниот еротски филм „365 Days “ сепак ќе добие уште две продолженија

Read more

Како ќе изгледа фабриката за вакцини во Србија?

Read more