Министерство за правда

Утврден е текстот на Предлог закон за помилување

Владата вчера го разгледа и утврди текстот на Предлог законот за помилување, предложен од Министерството за правда.
Read more

Министерството за правда ќе врши надзор над системот за електронска распределба на предметите во јавните обвинителства

Read more

Министерството за правда не ја чува документацијата за Барлет Џафери

Државната комисија за спречување на корупција (ДКСК) на денешната 75.
Read more

МП: Немаме издадено одобрение за употреба на името „Иван Михајлов“

Министерството за правда вели дека нема издадено одобрение за употреба на името „Иван Михајлов“ во името на здружението што беше отворено во април оваа година во Битола. 
Read more
реклама

Нови шокантни детали од Ковачки: Безбеден град го лоцирал возилото со кое била киднапирана Вања во Маџари и кај хотелот Палас

Read more

Пет автомобили кои нема да ја дочекаат 2024 година

Read more

Најопасниот хотел во светот: Среде море, опкружен со ајкули

Read more

Зошто нема расположение за секс во вашата врска?

Read more