мисиркино месо

Мисиркини батаци со млад компир во пиво

Мисиркиното месо е одличен избор кога човек сака да одмори од свинско, телешко и пилешко. Мисиркините батаци со млад компир во пиво се крцкави и сочни, а компирите се топат в уста.
Read more

Салата со мисиркино месо што може да замени цел оброк

Оваа салата што ги содржи сите хранливи состојки што треба да ги понуди еден целосен оброк, се подготвува за само 10 минути.
Read more
реклама

Кои пијалаци го замастуваат црниот дроб?

Read more

20-годишниот Томас Метју Крукс е атентаторот на Трамп, Тајната служба го застрела

Read more

Кој е идеалниот крвен притисок кон кој треба да се стремиме?

Read more

Грција почна жестоко да казнува за прекршување правила на плажите

Read more