митови

play_arrow

16 митови во кои веруваме, а се погрешни

Ни велеа дека правилно е да пиеме по 8 чаши вода на ден. Но, дали тоа е навистина правилно? Нѐ учеа и на разни други сомнителни работи.
Read more
play_arrow

17 митови за слабеење во кои сѐ уште верувате

Најчестата причина за неуспешното намалување на тежината не е невнимавањето или неупорноста, туку погрешните митови кои веруваме дека ни помагаат, а всушност ни одмагаат.
Read more

6 заблуди за сексот во кои многумина веруваат

Верувале или не, постојат секс митови во кои многумина веруваат. Одвоивме 6 заблуди за сексот во кои не треба да верувате.
Read more