морска сол

Каква корист има нашиот организам од морската сол?

Постојат многу лековити својства на морската сол, дали знаевте дека содржи хемиски соединенија кои се важни за правилното функционирање на човечкиот организам?
Read more
реклама

Приватните превозници во петок ќе го блокираат Скопје со 200 автобуси

Read more

Пет застрашувачки пророштва на Баба Ванѓа за 2023 година

Read more

Дали беше паметно да оживееме древни вируси од сибирскиот вечен мраз?

Read more

Како киселата зелка го чува имунитетот?

Read more