најдебелото дете во светот

play_arrow

Некогаш беше најдебелото дете во светот, сега никој не може да го препознае

Некогаш беше најдебело дете во светот, а сега истото момче е непрепознатливо бидејќи успеа да ослаби повеќе од половина од телесната тежина.
Read more
реклама

Ги забележавте ли синоќа светлечките објекти на небото?

Read more

Четири хороскопски знаци на кои мај им носи среќа во љубовта

Read more

За да ја задоволи сопругата, Србин направи куќа која се врти

Read more

Нема начин да се спречи удар од голем астероид

Read more