НаТочак

НаТочак: Хаос е, потребни се велосипедски патеки околу автобуските постојки во Скопје

Групата ентузијасти со цел подобро велосипедско Скопје НаТочак апелираат до градските власти во Скопје да решат акутен проблем на велосипедистите во главниот град.
Read more

„НаTочак“: Град Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“ престанете да ја уништувате велосипедската патека на бул. Партизански одреди!

„Град Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“ - Скопје / NP „Parqe dhe gjelbërime“ - Shkup престанете да ја уништувате велосипедската патека на бул. Партизански одреди!
Read more

#НаТочак предлага: Како може да изгледа булеварот „1 Мај“ во Битола?

#НаТочак, групата ентузијасти чија заедничка цел е подобро велосипедско Скопје, продолжува со активности за кревање на свеста и промовирање на културата на користење велосипед како превозно и рекреативно средство.
Read more
реклама

Шест знаци дека ви недостасува витамин Б12

Read more

Зошто луѓето го мразат Новак Ѓоковиќ?

Read more

Рани симптоми на срцев удар што се појавуваат неколку месеци порано

Read more

Зошто Белгија воведува зелено трепкачко светло на возилата?

Read more