негативни мисли

Бидете позитивни: Негативните мисли влијаат на здравјето

Негативните мисли можат да го зголемат ризикот од заболувања како што се деменција и Алцхајмер, покажа ново истражување.
Read more
реклама

Полната Месечина почнува денес: Што ќе му донесе на секој хороскопски знак?

Read more

Времеплов: Каде е, што прави најубавата собирачка на топчиња?

Read more

Три генерации дизајнери споделија: Како се калеше македонската мода?

Read more

Хороскопски знаци кои најчесто ги изневеруваат своите партнери

Read more