Нострадамус

Што предвидел Нострадамус за 2023 година?

Предвидувањата на францускиот пророк и астролог Нострадамус сè уште се популарни меѓу луѓето низ светот. Што има предвидено за 2023 година?
Read more

Расте продажбата на книгата за Нострадамус откако ја предвиде смртта на Елизабета

Зголемениот раст на продажба на книгата на Нострадамус во Британија откако тој ја „предвиде“ годината на смрт на кралицата Елизабета II е доказ дека сѐ уште има луѓе кои веруваат во пророци.
Read more

Нострадамус предвидел кога ќе почине Елизабета Втора, но и кои се наследници

Францускиот лекар и астролог Мишел де Нотрдам, во јавноста познат како Нострадамус, ја предвидел точната година на смртта на кралицата Елизабета Втора.
Read more

Што предвидел Нострадамус за 2022?

Нострадамус бил француски филозоф и астролог. Во книгата „Les Prophéties“, објавена во 1555 година, ги навел неговите предвидувања, а повеќето од нив се покажале како точни.
Read more
реклама

Кардиолог споделува навика која го спречува создавањето на згрутчувања во крвта

Read more

Експертите ги избраа најдобрите половни автомобили

Read more

Кој е човекот кој денеска го мрази цела Хрватска: Ова не му е прв скандал

Read more

Голем неделен хороскоп од 24 до 30 јуни

Read more