отпад

Шест улици во Охрид ќе добијат индивидуални садови за одлагање отпад

Индивидуалните домаќинства на шест улици во Охрид оваа година согласно Програмата за заштита на животната средина и природа ќе добијат садови за одлагање отпад.
Read more

Отворена линија за пријавување електричен и електронски отпад: Дали знаете колку е штетен ЕЕ отпадот?

Секое физичко и правно лице може да пријави електричен и електронски отпад со цел да се ослободи од него, преку еко линијата 070/236 000, која е отворена секој ден, информираа денеска од ДОО Нула отпад.
Read more

Што можете да исфрлите од кујната без размислување?

Сите имаме неколку работи во кујната кои стоеле таму „отсекогаш“ или трупаме чаши што ги добивме на подарок. Сега е вистинско време да се направи ред во кујната и да се исфрли вишокот.
Read more
реклама

Hejt SLOVEni, još ste živi? - видеото кое ја запали екс-ју

Read more

Пентагон: Снимките на НЛО од 2019 година се автентични

Read more

Постигнат договор за државјанствата, неизвесна работата на Собранието

Read more

Кој од „Friends“ заработил најмногу?

Read more