пчели

Исчезнува американската пчела

Неверојатен пад на популацијата на тн. американски пчели е забележан последниве две десетлетија.
Read more

Седум работи што не сте ги знаеле за пчелите

Поради климатските промени и прекумерната употреба на инсектициди и пестициди, бројот на пчели во светот драстично се намалува.
Read more
реклама

Кои се најголемите опасности од гледање порно филмови?

Read more

Како точно се пресметува возраста на кучињата во човечки години?

Read more

Што е поздраво - свинска маст или масло?

Read more

Кое е вашето идеално место за секс според хороскопот?

Read more