A Quiet Place II

play_arrow

„A Quiet Place 2“ стана филм со најголема заработка во текот на пандемијата

Второто продолжение на „A Quiet Place“ и во третиот викенд на прикажување се наоѓа на врвот на американскиот бокс-офис, заработувајќи над 100 милиони долари на домашниот пазар.
Read more
реклама

Италија личи на чизма, Албанија на кондом, а Македонија?

Read more

Стивен Хокинг бил во право: Случајно откриено важно својство на црните дупки

Read more

Дали на Словенците им се исплатеше воведувањето на еврото?

Read more

Помогнете му на телото најдобро да го искористи витаминот Д

Read more