работници

Работниот час најевтин во Бугарија, а најскап во Луксембург

Read more

Германија има потреба од 400.000 странски работници годишно, па ја покачи дневницата

Новата германска коалициска влада сака секоја година од странство да привлече 400.000 квалификувани работници за да го реши проблемот со демографската нерамнотежа и недостигот на работници во клучните сектори.
Read more
реклама

Се гради највисоката кула во светот, ќе биде висока 1.000 метри

Read more

Неделен хороскоп од 25 септември до 1 октомври

Read more

Што се добива кога ќе завариш две Југо коли во една?

Read more

Експертите предупредуваат на „тивкиот убиец“ без симптоми

Read more