рак на јајници

Лекарка предупредува на 4 симптоми на смртоносен рак што не смее да се игнорираат

Ракот е смртоносна болест која се јавува кога абнормалните клетки растат и се делат неконтролирано, а потоа може да се прошири на околните ткива и органи.
Read more

Важен симптом на рак на јајниците кој често се занемарува

Ракот на јајниците убива околу една третина од жените во првата година по дијагнозата и често се дијагностицира во доцните фази.
Read more
реклама

Ковачевски падна

Read more

Лекар советува каков чај да пиете за намалување на крвниот притисок

Read more

3 едноставни чекори како да ослабите 10 килограми

Read more

Кога почнува староста?

Read more