рамноденица

Утрешната есенска рамноденица е важна астролошка пресвртница годинава

Вечерва после полноќ, во 3 часот и 3 минути, доаѓа важен астролошки настан - есенска рамноденица (23 септември) која ќе се одвива во комбинација со почетокот на периодот на Вага и дури 6 ретроградни планети.
Read more

Сѐ што треба да знаете за денешната пролетна рамноденица

Во продолжение дознајте што всушност се случува на денот на рамноденицата и како ширум светот се слави денот на будењето и повторното раѓање.
Read more
реклама

Приватните превозници во петок ќе го блокираат Скопје со 200 автобуси

Read more

Пет застрашувачки пророштва на Баба Ванѓа за 2023 година

Read more

Дали беше паметно да оживееме древни вируси од сибирскиот вечен мраз?

Read more

Како киселата зелка го чува имунитетот?

Read more