Reddit

Хакиран Reddit, најпопуларниот форум во светот

Последниот хакерски напад на Reddit е најдобар показател дека луѓето се најслабата алка во синџирот на сајбер безбедноста.
Read more
реклама

Се гради највисоката кула во светот, ќе биде висока 1.000 метри

Read more

Неделен хороскоп од 25 септември до 1 октомври

Read more

Што се добива кога ќе завариш две Југо коли во една?

Read more

Експертите предупредуваат на „тивкиот убиец“ без симптоми

Read more