Роман Абрамович

play_arrow

Новата играчка на Роман Абрамович: Јахта вредна половина милијарда евра

Роман Абрамович ја смени јахтата. Поточно, има нова во „гаражата“.
Read more
реклама

Ги забележавте ли синоќа светлечките објекти на небото?

Read more

Четири хороскопски знаци на кои мај им носи среќа во љубовта

Read more

За да ја задоволи сопругата, Србин направи куќа која се врти

Read more

Нема начин да се спречи удар од голем астероид

Read more