секс

Што може да ви се случи ако долго време немате секс?

Дали сте знаеле дека недостатокот на сексуални односи може негативно да влијае на здравјето?
Read more

Колку секс е идеално за среќа во врската?

Доколку на Google пребарате „best number of times to have sex“, ќе ви се прикажат над 2.870.000.000 пребарувања. Факт е дека истражувањата покажуваат различни резултати, ретко се сложуваат.
Read more

Три причини зошто сексот со годините станува подобар

Истражување на интернет страницата lIIicit Encounters ја потврди тезата дека сексот со текот на годините станува сè подобар.
Read more

Знаете ли за што размислуваат мажите во текот на сексот?

Сешто се случува во машките глави, особено кога се работи за сексот.
Read more

Работи кои автоматски ја убиваат желбата за секс

Доколку почнете да губите интерес за секс или не сте расположени за малку акција, виновниците за тоа може да бидат од физиолошка и психолошка природа, тврдат научници од Универзитетот во Калифорнија.
Read more

Кога е најдоброто време за секс: Дваесеттите, триесеттите години или?

Кога е најдоброто време за секс? Како го доживуваат луѓето сексот во дваесеттите години, а како во педесеттите години?
Read more

Ќе се изненадите колку често жените мислат на секс

Жените тешко признаваат колку размислуваат за сексот, повеќето од нив ќе ви кажат дека тоа е нешто последното што го имаат на ум. Но, се разбира, тоа е голема лага.
Read more

Зошто сексот со бившиот сопруг истовремено е добра и лоша идеја?

Разводот на бракот може да биде емоционално тежок.
Read more

Пет начини да си го живнете сексуалниот живот со партнерот

Read more
реклама

Кои здравствени проблеми ги имаат мажите поради нередовен секс?

Read more

Peugeot го смени „лавчето“ – дали ви се допаѓа?

Read more

Играчите на Реал ги добија новите Audi „ѕверки“: Кој го избра најскапиот модел?

Read more

Тетин се обидел да изврши обљуба врз неговите две внуки

Read more