сексуални партнери

Зошто и мажите и жените лажат за бројот на сексуални партнери?

Познато е дека мажите сакаат да го преувеличуваат бројот на партнерки бидејќи сакаат да се покажат како големи заводници и „вистински мажи“, додека жените го намалуваат бројот на партнери за да ги задоволат очеку
Read more

Истражување: Која е најпопуларната секс поза?

За сексот се пишува и се зборува многу.
Read more
реклама