смартфон

Пад на пазарот на смартфони во Европа

Европскиот пазар на смартфони падна за 11 отсто на годишно ниво во вториот квартал од 2022 година, според Counterpoint Research.
Read more

Дали е штетно да спиете со телефонот до кревет?

Телефонот стана суштински дел од нашите животи до тој степен што го ставаме покрај нас дури и кога легнуваме. Но, какво влијание имаат овие уреди врз нашето здравје додека спиеме?
Read more
реклама

Бритни Спирс повторно се разголи на Instagram, обожавателите се загрижени

Read more

Анален секс за почетници: 13 прашања кои секогаш сте сакале да ги поставите

Read more

Колапс на доларот: Многумина го предвидуваат, но никако да се случи

Read more

Картаполов без кочници: Кажете што се случува на фронтот, Русите не се глупави

Read more