снешко

play_arrow

Стела ќе го уништи секој снешко што ќе ѝ се најде на патот

Многумина не сакаат снег, но немаат проблем со снешковци. Зошто и би имале, кој не ги сака снешковците?
Read more
реклама

Баљум Баљум и Тетово велоград

Read more

Австрија ќе испрати 651.000 дози вакцини од ЕУ за Западен Балкан

Read more

Кран го донесе огромниот кревет во новата вила на Роналдо

Read more

Комисијата за заразни болести препорача продолжување на рестриктивните мерки

Read more