собно растение

Најчести грешки што ги правиме во одгледувањето растенија

Сакате да имате што повеќе растенија во вашиот дом, но како и да ги одржувате, на крајот тие „умираат“.
Read more
play_arrow

Како да спасите собно растение на кое сте му ставиле премногу вода?

Одгледувањето собни растенија и цвеќиња е одличен начин да го разубавите и освежите вашиот дом, да развиете чувство за грижа и внимание, да ѝ помогнете на планетата Земја да се ослободи од штетните гасови.
Read more
реклама

Неделен хороскоп од 25 септември до 1 октомври

Read more

Пијалаци што не треба да ги пиете ако имате висок крвен притисок

Read more

Се гради највисоката кула во светот, ќе биде висока 1.000 метри

Read more

Што се добива кога ќе завариш две Југо коли во една?

Read more