собрание

Конституирано Собранието, верификувани мандатите на 120-те избрани пратеници

Скопје, 4 август 2020 (МИА) – Собранието на денешната конститутивна седница на предлог на Верификациската комисија ги верификуваше мандатите на 120-те пратеници на десеттиот парламентарен состав избрани на предвремените парламентарни избор
Read more

Како ќе работи Собранието во услови на COVID-19?

Новиот собраниски состав е познат, со очекувани промени во зависност од тоа кој од таму ќе замине во министерски води или на други позиции во извршната власт.
Read more
реклама

На почетокот на ноември ни се заканува медиумски мрак

Read more

Три хороскопски знаци кои најтешко ја поднесуваат самоизолацијата

Read more

Зошто Apple ја крие оваа фантастична опција на iPhone 12?

Read more

Цицлест четврток

Read more