стомачни мускули

play_arrow

5 трикови за правилно вежбање стомачни

Едни од најомилените вежби се оние за стомачните мускули - краен резултат кој е посакуван од речиси секој.
Read more
play_arrow

10-минутни вежби за стомачни, без опрема

Read more
play_arrow

Најтешкиот тренинг за стомак

Сигурно ви е познато дека вежбите за стомак се напорни, долготрајни и одземаат доста време, но ако сакате видливи и брзи резултати, тогаш треба секојдневно да ги правите.
Read more
play_arrow

Три грешки кои најчесто се прават кога вежбате стомачни

Ако сакате дефинирани и цврсти мускули, треба да знаете кои вежби се најдобри за вас, со каков интензитет да вежбате и кој режим на исхрана да го практикувате.
Read more
play_arrow

Вежби за затегнати стомачни мускули со тегови

Во најновото видео, Памела Рајф ќе ви покаже одлични вежби за затегнати стомачни мускули.
Read more
play_arrow

10-минутни вежби за секси грб, раце и затегнати стомачни

Памела Рајф е повторно тука за вас, овој пат со ново видео во кое покажува лесни вежби за горниот дел на телото, плус вежби за затегнати стомачни мускули.
Read more
play_arrow

Најдобри вежби за стомачни мускули, научно докажано

Во вашите напори за одржување на формата и здраво билдање мускули сигурно сте слушнале, прочитале и виделе сѐ и сешто.
Read more
play_arrow

Тренинг со чорапи, за затегнати стомачни мускули

Во новото видео, Памела Рајф ќе ви покаже ефикасни вежби за цврсти и затегнати стомачни мускули.
Read more
реклама

Баљум Баљум и Тетово велоград

Read more

Австрија ќе испрати 651.000 дози вакцини од ЕУ за Западен Балкан

Read more

Кран го донесе огромниот кревет во новата вила на Роналдо

Read more

Комисијата за заразни болести препорача продолжување на рестриктивните мерки

Read more