студено

Дали секогаш ви студи? За тоа може да бидат виновни неколку медицински состојби

Сите го имаме оној пријател или член на семејството кој секогаш се жали дека му студи. И во екот на летото имаат ладни раце или нозе и се жалат дека имаат чувтсво како да е зима.
Read more

Зошто на жените им е постудено отколку на мажите?

Научници конечно ја решија мистеријата и одговорија на прашањето зошто на жените секогаш им е постудено отколку на мажите.
Read more

Вечна дилема: Зошто на некои луѓе секогаш им е топло, а на други студено?

Тешко е да им се угоди на сите кога станува збор за температурата во домот или канцеларијата, бидејќи секој има лична перцепција за тоа која е идеалната.
Read more
реклама

Ослиќ – како влијае на организмот најпопуларната славска риба?

Read more

Добитник на лото се откажа од 37 милиони евра, причината е потресна

Read more

5 хороскопски парови кои ќе се заљубат во 2024 година

Read more

Ременски за убиената Вања: Таткото прв знаел дека нема да може да се изврши изнудата, Вања била задушена и станала неупотреблив заложник

Read more