Super Mario Bros.

play_arrow

Nintendo објави нов трејлер за The Super Mario Bros. Movie

Во најкраткиот трејлер досега Nintendo покажа како ќе изгледа мачкиниот костим што го носи познатиот водоинсталатер.
Read more
play_arrow

Објавен трејлер за цртаниот „Super Mario Bros.“

Read more
play_arrow

Цел живот погрешно сме играле Super Mario

Милиони играчи погрешно ја играат Super Mario Bros. веќе 37 години, без да знаат дека има многу полесен начин.
Read more

Играта „Super Mario Bros.“ продадена за 2 милиони долари

Read more
play_arrow

Супер Марио слави 35 години – Дали се чувствувате старо?

Ако сте долгогодишен љубител на видеоигри, а веќе сте на возраст да имате деца, голема е веројатноста дека нема да може да ги играте со вашите деца видеоигрите од вашето детство.
Read more
реклама

Олово, кадмиум и арсен се пронајдени во домат и крставица на македонскиот пазар

Read more

Протече нов нацрт договор од СЗО:„Светот мора да се подготви за нова уште посмртоносна пандемија“

Read more

Трагична несреќа кај Штип со три загинати лица

Read more

Цели семејства од Македонија одат на сезонска работа во Хрватска

Read more