СУВ

play_arrow
filter

Познати деталите за електричниот СУВ на Nissan - вредеше да се чека

NISSAN ги комбинира своите два специјалитета: СУВ и електрични автомобили.
Read more

По Париз, и Германците почнаа со поскап паркинг за СУВ возила

Од март во Кобленц ќе важат нови цени за паркирање врз основа на големината на возилото.
Read more

Половина од продадените автомобили во Европа се СУВ возила

Статистиката од 2023 година покажа дека СУВ автомобилите доминирале на пазарот.
Read more

Дали сопствениците на големи СУВ возила треба да полагаат посебен возачки испит?

Пред неколку дена пишувавме дека кросоверите и теренците (СУВ) постигнаа одлични продажни резултати во првите шест месеци од годината и со
Read more

СУВ моделите „растураат“ на пазарот во Европа

Кросоверите и теренците (СУВ) постигнаа одлични продажни резултати во првите шест месеци од годината и сочинуваат повеќе од половина од вкупниот број на сосема нови автомобили продадени во Европа за прв пат досег
Read more
реклама