Свети Николе

Обид за убиство и самоубиство во Свети Николе

Четириесет и три годишниот Т.А. од Свети Николе утрово извршил самоубиство, откако претходно се обидел да ја убие 32-годишната О. Б.
Read more
play_arrow

Дронска снимка на Вилазора и геоглифот

Македонија е една од ретките земји во светот која може да се пофали со геоглиф. Геоглиф е слика или голем мотив што е создаден на земја.
Read more
реклама

20-годишниот Томас Метју Крукс е атентаторот на Трамп, Тајната служба го застрела

Read more

Кои пијалаци го замастуваат црниот дроб?

Read more

Кој е идеалниот крвен притисок кон кој треба да се стремиме?

Read more

Грција почна жестоко да казнува за прекршување правила на плажите

Read more