тенк

play_arrow

Пловечки тенк – најновото чудо што доаѓа од Индонезија

Индонезија произведе борбено возило кое може да плови и да лебди во вода, како и да пука како тенк.
Read more
реклама

Шоферски дилеми: Дали смеете да прескокнувате брзини?

Read more

Никој не сака да работи како сточар, иако платите се и до 50.000 денари

Read more

Зошто Германците ќе ги климатизираат патиштата?

Read more

За ова гледаме Олимпијада: Со договор, две злата за скок во височина

Read more