Tesla

Tesla оствари рекорден профит во 2022 година

Американскиот производител на електрични автомобили Tesla соопшти дека ја затворил 2022 година со најголем профит откако е основан, и покрај високата инфлација, забавената економија и тешкотиите во снабдувањето.
Read more

Акциите на Tesla вртоглаво паѓаат

Read more
play_arrow

Кој е побрз: Audi RS6 или Tesla Model X?

Read more
play_arrow

Ако не е расипан, не го поправај: Дали би возеле автомобил со ваков волан?

Овој вид „волан“ го имавме видено и претходно на тркачки автомобили и вселенски бродови, а сега пристигна во освежените модели на Tesla.
Read more
реклама

Олово, кадмиум и арсен се пронајдени во домат и крставица на македонскиот пазар

Read more

Протече нов нацрт договор од СЗО:„Светот мора да се подготви за нова уште посмртоносна пандемија“

Read more

Трагична несреќа кај Штип со три загинати лица

Read more

Цели семејства од Македонија одат на сезонска работа во Хрватска

Read more