тоалет

filter

Како Римјаните користеле јавен тоалет?

Во римско време, тоалетите биле јавно и удобно место. Луѓето ги користеле седејќи еден до друг, без никакви прегради помеѓу нив.
Read more
play_arrow

Во Ерусалим откриен луксузен тоалет стар 2.700 години

Во текот на археолошки ископувања во близина на поранешен кралски дворец во Ерусалим е пронајден тоалет стар 2.700 години.
Read more

Големата грешка која сите ја правиме во јавен тоалет

Јавните тоалети сигурно не се ничиј прв избор. Но, понекогаш едноставно не можеме да избегнеме да ги користиме.
Read more

Дали би користеле ваков проѕирен јавен тоалет?

Проѕирните јавни тоалети кои се поставени во Токио се дело на јапонскиот архитект Шигеру Бан.
Read more
реклама
Шакира најпопуларна на YouTube во 2017 година

Шакира најпопуларна на YouTube во 2017 година

Read more
Ал Пачино и 7 нови холивудски ѕвезди се приклучија на новиот филм на Тарантино

Ал Пачино и 7 нови холивудски ѕвезди се приклучија на новиот филм на Тарантино

Read more
Audi: Ќе покажеме како ќе изгледа автомобил без управувач

Audi: Ќе покажеме како ќе изгледа автомобил без управувач

Read more
Две награди за „Кривогаштани промет“

Две награди за „Кривогаштани промет“

Read more